Netwerk Creatief Kapitaal voor creatief ondernemers

 

Cultuurmij Oost start dit netwerk als trefpunt voor cultuurprofessionals die hun impact en zichtbaarheid willen vergroten. 

Als ontwerper, autonoom kunstenaar, theatermaker of musicus ben je gedreven in je vak, maar blijft de zakelijke kant vaak liggen. In het netwerk Creatief Kapitaal spelen we hierop in door cultuurprofessionals bij elkaar te brengen, sprekers uit te nodigen én, in samenwerking met het CultuurCollege, trainingen te organiseren. 
Professionals met een kunstachtergrond vinden hun weg in de kunsteducatie of voeren innovatieve projecten uit voor bedrijven of maatschappeijke organisaties. Hun werkterrein breidt zich steeds meer uit naar het sociale domein, van jeugd- tot ouderenzorg en kunstprojecten in wijken. 
Hoe maak je die impact zichtbaar in je bedrijfsprofiel? Hoe kun je samenwerken met andere cultuurmakers? Hoe kom je in contact met opdrachtgevers? 
Jouw vragen zijn uitgangspunt voor de bijeenkomsten. Stel je vraag en geef je op voor het netwerk bij Lily van Engen.
Creatief Kapitaal heeft een eigen Meetup Community.

PRESENTATIES B HUNGRY & GET FED BEZOEKEN
Op 1 december was in Rozet, Arnhem de aftrap van het netwerk Creatief Kapitaal. Acht cultuurprofessionals pitchten (na de twee trainingen in november door Marlies Leupen) hun project of bedrijf tijdens ‘B hungry & get fed’. Download de pdf met info hier

Netwerk Creatief Kapitaal

Feedback van anderen is een belangrijke prikkel om je eigen plan in beweging te krijgen en je wens te realiseren.