Extra aandacht voor danstalentontwikkeling

 

Talent on the Move zet zich in voor (urban) danstalent in Gelderland. Via verschillende platforms krijgt jong danstalent een kans zich verder te ontwikkelen, te laten zien aan publiek en andere dansfanaten te ontmoeten. Er zijn drie trajecten die aan Talent on the Move verbonden zijn.

Studio26 organiseert in samenwerking met de dansopleiding Urban van Rijn IJssel vrije danstrainingen en persoonlijke danscoaching voor dansers vanaf 15 jaar onder leiding van dans docent Ro Dhesi. Soul Selected organiseert in samenwerking met Studio26 het dansevent Soul Creation - de kerstspecial van het battle evenement Soulcypher - vol met battles, workshops en presentaties voor kinderen en jongeren. 

ArtEZ, Bachelor Docent Dans organiseert tijdens haar talentendagen drie maal een Show Up! Op deze dagen krijg je workshops, coaching en de gelegenheid om jouw presentatie in de grote theaterzaal te laten zien aan publiek.

En wil je nog meer doen om jouw talent te ontwikkelen? Dan kun je je aanmelden bij  de auditieworkshops of de DansLAB oriëntatiecursus van ArtEZ of de vooropleiding/ masterclass dan wel het Fasttrack traject van Rijn IJssel.

Talent on the Move is een initiatief van Cultuurmij Oost in samenwerking met Studio26 / MBO Rijn IJssel opleiding Artiest Dans UrbanArtEZ Bachelor Docent Dans en CultuurCollege 
​​​​​​
Meer informatie op staat hier.