Muziek van Binnenuit: beter zingen en musiceren met groepen


Wanneer je als professional met een klas, koor of orkest aan het werk bent, wil je natuurlijk ook iets bereiken. Maar wat? En hoe? Ga je hits kopiëren? Elke keer weer opnieuw? Of wil je bouwen, en (jonge) mensen laten groeien in plezier en in muzikale mogelijkheden? 

Muziek van Binnenuit is een weekend waarin we met docenten en andere professionals op zoek gaan naar de antwoorden. Naar uitdagende mogelijkheden in het zingen en musiceren met groepen. En in wat daar verder nog allemaal bij komt kijken. We sluiten altijd aan bij wat aanwezig is en kijken hoe we juist dát verder kunnen ontwikkelen: Muziek van Binnenuit.

Programma
Op 29, 30 en 31 januari 2016 stond in Akoesticum, Ede een internationaal docententeam klaar om in verschillende praktische workshops inspirerende voorbeelden te laten zien. Daarnaast was het weekend vol ontmoetingen met collega’s uit het hele land, korte optredens van jeugdkoren, presentaties en uitwisseling van ideeën.

Docenten waren onder meer Inge Marstal (DK), László Norbert Némes (H), Rudolf Jansen, Alberto ter Doest, Irene Verburg en Panda van Proosdij.

Door professionals te laten groeien, verbeteren we het muziekonderwijs en de begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen. 

Meer informatie vind je op de website van Muziek van Binnenuit.

partners

  • Vocaal Talent Nederland
  • Koninklijk Conservatorium Den Haag